helenaass

Alla inlägg under juni 2011

Av Helena - 16 juni 2011 21:22

Jahapp, vad har jag gjort idag då?? Hm, ingenting fram till 14.15 då mamma kom hem, då gick jag ut med mina vovvar sen in i huset till mamma..gav hundarna mat och pratade lite med mamma, sen gick jag upp i herbret och började plocka med mina saker och tittade vad jag skulle ha med mig till Johan imorgon och det blev ju lite saker..4-5 sopsäckar med bara kläder, fast jag tycker ändå att jag har dåligt med kläder å så det viktigaste av sakerna tar jag med mig..Resten hämtar vi så småningom, det är ju inte så långt emellan ändå så vi kan ju hämta det när vi känner för det.


Johan kom och hämtade sakerna som jag skulle ha med mig nu ikväll, för han hade vägarna förbi..å det va nog tur att han gjorde det för det blev fullt i bak och hade jag tagit med mig allt det där imorgon, så hade inte jag eller hundarna fått plats haha, det va kul å skönt att träffa honom nu en stund på kvällen. Han är så fin,mysig å snäll.


Så, vad händer imorgon då? Hm, ingenting fram till 14.30..Blir väl att packa lite mer här i husvagnen och ställa i ordning den å så, sen så kommer ju mamma runt 14.30 så då ska jag väl gå in i huset och prata lite med mamma, om mamma å pappa ska med imorgon eller inte. Och göra mig i ordning, för jag måste verkligen duscha innan jag åker nånstans..har f*n inte duschat på..vet inte hur många dagar..men men, är man bara hemma i skogen så spelar det ingen roll hur man ser ut..tycker iaf inte jag.


Va även in till valbo idag, mamma skjutsade in mig för hon ville att jag skulle köpa sköldpaddsmat till mina små sköldisar och då passade jag även på att köpa badkläder till mig och Johan.


Mamma tyckte även att Johan ska få en sak av henne..då blir han nog glad *L*


Det ska bli jätte mysigt att få vara hos Johan och hans lille pojk..undrar vad vi ska hitta på i helgen, nånting roligt blir det säkert, alltid roligt att vara med Johan.   


Det va nog allt från mig idag. Hade bäst alla ni..nu är det exakt: 19.5 timme kvar tills Johan och hans pojk kommer och hämtar mig och vovvarna.

Det ska bli så underbart att få vara med dom. *tycka om*


Men som sagt..hade bäst alla ni som läser min lilla blogg.




Av Helena - 15 juni 2011 10:16

Det va en lyckad födelsedag. Först skjutsade jag Johan till jobbet, sen åkte jag å hundarna hem å slöade tills mamma vaknade. Sen åkte jag och hämtade Johan i Falun när han slutade.

I födelsedagspresent fick jag:


Mina föräldrar: Aspiranterna Del 2 och en ny mobil :)

Johan: Nya fiskesaker :)

Syster å Natta: Filmer :)


Det blev lite fika å prat..det va jätte kul att prata med Natta. haha :) Kul tjej det!


Det är inte lätt att göra två saker samtidigt ibland..sitter å tittar på Aspiranterna och skriver blogg samtidigt, om ni undrar varför den här bloggen ser lite konstig ut så är det därför haha


I helgen ska jag å vovvarna vara hemma hos Johan, det ska bli jätte kul att vara där i helgen, kanske vi alla tre kan fiska om det blir bra väder :)


Sen ville Johan se att jag är bäst på att skriva på datorn också, det ska bli intressant att se vad han tycker..Men jag vet redan att jag är bäst på att skriva på datorn.


Lånade två spel av min tremänning också, tänkte "spöa" Johan på pingis men vet inte riktigt hur man fick igång 2 spelare...så det blev New Super Mario Bros wii i stället :) hihi


Hoppas att mamma orkar åka till ÖB idag..måste köpa lite saker som jag vill ha med mig när jag åker till Johan på fredag.


Kommer inte på nå vettigt att skriva nu...skriver mer en annan dag.

Hade bäst alla ni.


Bio

Av Helena - 12 juni 2011 11:32

Igår (Lördag) va jag å min älskling på bio på filmen "Hur många lingon finns det i världen" En väldigt bra film tycker jag.

Det lustiga va att vi va helt själva i biosalongen   Det va bokat längst bak, men det kom aldrig nå folk..så vi hoppade längst bak. Vi hade bokat på säterna framför..Men när vi märkte att det inte kom nå folk, så hoppade vi bak till "Hångelsofforna" (Jag kallar dom för det). Först kom Johan och hämtade mig hemma hos mina föräldrar, sen åkte vi till Valbo..fick en för tidig födelsedagspresent av mamma och pappa, men jag köpte den själv för pengar jag hade fått av dom. Tack tack tack mina älskade föräldrar. Sen åkte vi mot Gävle och gick runt där på stan, för vi blev lite tidiga..så gick vi ner till järnvägsstation och kikade hur det såg ut så gick vi runt Gavleån..Det va jätte romantiskt..sen satte vi oss på en parkbänk vid gavleån, pratade och hade det jätte mysigt....Sen gick vi till ett jätte fint matställe och käkade, jag tog min älskade grekiska sallad och johan tog en smörgås. Jag sa åt Johan att lägga namnet på matstället på minnet, men jag glömde och frågade idag innan han åkte om han kom ihåg det..Å sen gick vi mot bion.


Sen åkte vi hem hit. Gick ut med hundarna,spelade tv-spel..Satt och pratade lite..Sen kom vi på att vi ville gå ner till sjön och bada.

Det va ganska varmt, men kallt efter ett tag. Det va jätte mysigt att bada i månskenet...Sen gick vi tillbaka till husvagnen och lade oss och sov.


Det va en jätte mysig dag/Kväll.


Annars händer det väl inte så jätte mycket idag...tittar just nu på mamma när hon städar i min husvagn, vet inte varför men hon kände väl för att hon ville städa    Och det tackar man ju inte nej till när man är jätte trött.

Och det behövdes verkligen!!


Har även varit hemma hos Johan idag, å vilket underbart ställe han bodde på. *inflyttning* haha. Inga nära grannar, det va så fruktansvärt underbart. Vill gärna bo där tillsammans med min Johan.   Han hade även en jätte söt liten pojk.   


Det va allt från mig idag..Det kommer mera en annan dag. Hade bäst alla ni som läser min blogg.


Jag älskar verkligen min Johan!!!     

Av Helena - 10 juni 2011 19:04

 

Här om dagen kände jag mig precis som den där med klubban på svansen..Hade jätte mycket myggbett som stod ut här å var.


  Så här kan man se ut om fötterna när man sover ute i skogen i en husvagn..jag vet att foten ser lite konstig ut..men inte så lätt att ta bilder med webcam.


Idag har jag städat åt mina pluttisar(Marsvinen). Och mest tagit det lugnt. Jag å vovvarna va ner å badade i morse å väntade på Johan som kom förbi en kort sväng. Sen har jag hjälpt mamma här på tomten, med deras hundar..Tänkte klippa gräset åt dom, men mamma tyckte det va för varmt så..

Hoppas jag får tillgång till det sen, älskar att klippa gräs och att hålla på ute på tomten. *L*


Hoppas att allt går som jag vill nästa vecka nu då. *Hoppas*Hoppas*

Imorgon ska jag nog städa i husvagnen..måste nog det, sen måste jag nog städa den på tisdag igen..kanske..om jag får främmande då.


Sitter å försöker hjälpa min tremänning med Zelda - Twilight Princess som han har lånat av mig. :) Känner mig stolt då när jag kan hjälpa andra. hihi


Fick även en tidig födelsedagspresent idag..1.a skivan av serien: Aspiranterna..den 2.a delen får jag på Tisdag. :)


Behöver en ny plånbok också..min börjar gå sönder mer å mer..Men jag är kräsen när det gäller sånt, måste ha många fack för mina miljoner plast kort som jag har.


Det va allt ifrån mig idag..God natt.

Av Helena - 9 juni 2011 15:49

Här är en ganska bra låt med Bengt Sändh..iofs så stämmer den.

Satt åt tänkte på den nu, när det är så mkt mygg å andra små kryp som finns

Usch va det kliar på fötterna å ryggen...jobbigt med mygg!!

*morr*

Hoppas verkligen att jag å mamma kan åka till Valbo på lördag, å att jag å Johan kan gå på bio på lördag kväll, det skulle vara jätte kul...eller om jag å Johan hittar på nåt annat skoj.


Det blev en kort blogg idag..skriver mer en annan dag, ni kan även kika lite längre ner..där finns det 2 stycken bilder på mig å mina hundar.


http://www.youtube.com/watch?v=ZbTA0izBpk0 <-- länken till Bengt Sändh´s låt. Vals om sommaren :)

Av Helena - 8 juni 2011 20:11

Idag har min dag varit helt fruktansvärt fantastisk...iaf efter 16. eller efter 15.00

Jag tog bussen in till Falun..gick mot djurmagasinet för jag skulle kika efter nå ställe där jag kunde fylla på kortet..men ingenting..då gick jag tebax mot Kristinekyrkan som den så vackert heter..mötte en kompis där på torget.   

Så drog vi till Hofors..gick runt där å försökte komma på vad vi skulle göra..först gick vi in på biblioteket för jag ville visa honom vilken dinosarie jag kände mig som den hette Tururus..eller nånting sånt där...sen när vi gjort det så gick vi runt lite till..tänkte på vad vi ville göra..gick in på folkan å kollade på en dator..på Hofors kommuns hemsida...när vi hade gått ut därifrån så fick vi för oss att spela bangolf.

Det gick rätt bra för mig i början...men sen tog Johan ledningen, han vann, men det spelar ingen roll vem som vinner...huvudsaken är att man har roligt för stunden tycker jag iaf.

Käkade på Parma gjorde vi..inte för att jag va så jätte hungrig, men det funka.

Å så avslutade vi det hela med att åka till Lissjön å kika, vi satt oss vid vindskyddet längst bort..eller i mitten eller vad man ska säga...kände även på vattnet, det va verkligen jätte varmt å skönt..riktigt badvarmt.

Sen skjutsade han hem mig.


Tur med vädret hade vi också. Det va jätte bra väder hela tiden, enda tills jag kom hem, hann precis ut med hundarna å in i husvagnen, sen började det regna å åska med sol samtidigt.


Undrar vad man ska göra imorgon...förmodligen ingenting som vanligt.

Hoppas verkligen min kära mamma vill åka till valbo på lördag å SHOOOPPAAAA

Och hoppas hon kan passa hundarna så att jag å Johan kan gå på bio. *kramar*

Men det gick ingen skräckis som jag hade hoppats..men men det funkar nog ändå...kanske.


Hoppas jag får en toppendag på tisdag! Hoppas verkligen det!!!

Det va nog allt från mig idag tror jag..kommer iaf inte på nå mer vettigt att skriva.

Hade bäst alla ni som läser min blogg!

Av Helena - 7 juni 2011 19:02

Vilken varm dag detta har vart då. Usch. Har nästan vart för varmt idag.

Hoppas det blir bättre imorgon när jag ska träffa Johan.  Vet inte alls vad vi ska hitta på...får se vad som händer...nåt roligt ska vi väl försöka hitta på.

Det svåraste är ju att komma på vad man ska skriva..iaf i den här värmen


Har snart tittat klart på tre kronor också, har bara 2 avsnitt kvar :( men men, får väl börja om tills jag får de andra filmerna som jag beställt.


Usch va mygg det va i husvagnen natten till idag..va ju nästan omöjligt att sova. Ser ut som en...ja, jag vet inte..en sån där dinosarie som har massa pucklar på ryggen och en klubba på svansen...ska ta reda på det tills nästa gång jag skriver.


Imorgon förmiddag ska jag försöka leta reda på nå kläder att ha på mig..börjar bli tjatigt med samma hela tiden..sen måste man väl se ut som en människa också när man ska till Hofors.


Hoppas jag får lägenhet snart eller hus nånstans..vad som helst...ärligt talat så har jag funderat på att flytta till Dalarna nånstans..har faktiskt funderat på det idag...men jag får se.


Jag skulle vilja gå på bio, men tråkigt att gå själv...kanske hinner hitta nån att gå med tills på lördag...skulle vara kul....om det inte går alltför mycket pengar i valbo på lördag. hihi Om jag får bestämma så ska vi (jag å mamma) till valbo på lördag.


Min kära släkting va hit igår, det va jätte kul att träffa han igen och provköra hans moppe. :) hihi.


Näe, nu ska jag fördriva tiden på msn tills det är dags att gå ut med hundarna igen. Skriver mer en annan dag.

Av Helena - 5 juni 2011 13:32

Nu har jag hela serien Tre kronor på dvd :) Äntligen!!!

Jag har även beställt Aspiranterna..så slipper jag tjata på min kära släkting om att få låna dom. hihi


Det har vart Bessemerfesten i heglen i Hofors också. Va upp igår å tittade. Såg inget intressant..såg visserligen några som va fina :P å så några kompisar.

Jag gick med min kära släkting. Så träffade jag syster också, gick med henne lite.

Jag köpta brända mandlar. De brukar jag alltid göra när jag är på marknader :) å så korv till mina föräldrar. :)


Annars har det inte hänt så mkt.

Jag har sagt upp min gamla blogg också..gillade inte namnet på den...

Men den här bloggen ska jag ha kvar. :)


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards