helenaass

Alla inlägg den 12 juni 2011

Bio

Av Helena - 12 juni 2011 11:32

Igår (Lördag) va jag å min älskling på bio på filmen "Hur många lingon finns det i världen" En väldigt bra film tycker jag.

Det lustiga va att vi va helt själva i biosalongen   Det va bokat längst bak, men det kom aldrig nå folk..så vi hoppade längst bak. Vi hade bokat på säterna framför..Men när vi märkte att det inte kom nå folk, så hoppade vi bak till "Hångelsofforna" (Jag kallar dom för det). Först kom Johan och hämtade mig hemma hos mina föräldrar, sen åkte vi till Valbo..fick en för tidig födelsedagspresent av mamma och pappa, men jag köpte den själv för pengar jag hade fått av dom. Tack tack tack mina älskade föräldrar. Sen åkte vi mot Gävle och gick runt där på stan, för vi blev lite tidiga..så gick vi ner till järnvägsstation och kikade hur det såg ut så gick vi runt Gavleån..Det va jätte romantiskt..sen satte vi oss på en parkbänk vid gavleån, pratade och hade det jätte mysigt....Sen gick vi till ett jätte fint matställe och käkade, jag tog min älskade grekiska sallad och johan tog en smörgås. Jag sa åt Johan att lägga namnet på matstället på minnet, men jag glömde och frågade idag innan han åkte om han kom ihåg det..Å sen gick vi mot bion.


Sen åkte vi hem hit. Gick ut med hundarna,spelade tv-spel..Satt och pratade lite..Sen kom vi på att vi ville gå ner till sjön och bada.

Det va ganska varmt, men kallt efter ett tag. Det va jätte mysigt att bada i månskenet...Sen gick vi tillbaka till husvagnen och lade oss och sov.


Det va en jätte mysig dag/Kväll.


Annars händer det väl inte så jätte mycket idag...tittar just nu på mamma när hon städar i min husvagn, vet inte varför men hon kände väl för att hon ville städa    Och det tackar man ju inte nej till när man är jätte trött.

Och det behövdes verkligen!!


Har även varit hemma hos Johan idag, å vilket underbart ställe han bodde på. *inflyttning* haha. Inga nära grannar, det va så fruktansvärt underbart. Vill gärna bo där tillsammans med min Johan.   Han hade även en jätte söt liten pojk.   


Det va allt från mig idag..Det kommer mera en annan dag. Hade bäst alla ni som läser min blogg.


Jag älskar verkligen min Johan!!!     

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards