helenaass

Alla inlägg den 7 juni 2011

Av Helena - 7 juni 2011 19:02

Vilken varm dag detta har vart då. Usch. Har nästan vart för varmt idag.

Hoppas det blir bättre imorgon när jag ska träffa Johan.  Vet inte alls vad vi ska hitta på...får se vad som händer...nåt roligt ska vi väl försöka hitta på.

Det svåraste är ju att komma på vad man ska skriva..iaf i den här värmen


Har snart tittat klart på tre kronor också, har bara 2 avsnitt kvar :( men men, får väl börja om tills jag får de andra filmerna som jag beställt.


Usch va mygg det va i husvagnen natten till idag..va ju nästan omöjligt att sova. Ser ut som en...ja, jag vet inte..en sån där dinosarie som har massa pucklar på ryggen och en klubba på svansen...ska ta reda på det tills nästa gång jag skriver.


Imorgon förmiddag ska jag försöka leta reda på nå kläder att ha på mig..börjar bli tjatigt med samma hela tiden..sen måste man väl se ut som en människa också när man ska till Hofors.


Hoppas jag får lägenhet snart eller hus nånstans..vad som helst...ärligt talat så har jag funderat på att flytta till Dalarna nånstans..har faktiskt funderat på det idag...men jag får se.


Jag skulle vilja gå på bio, men tråkigt att gå själv...kanske hinner hitta nån att gå med tills på lördag...skulle vara kul....om det inte går alltför mycket pengar i valbo på lördag. hihi Om jag får bestämma så ska vi (jag å mamma) till valbo på lördag.


Min kära släkting va hit igår, det va jätte kul att träffa han igen och provköra hans moppe. :) hihi.


Näe, nu ska jag fördriva tiden på msn tills det är dags att gå ut med hundarna igen. Skriver mer en annan dag.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards