helenaass

Alla inlägg den 23 juni 2011

ÖB

Av Helena - 23 juni 2011 07:53

I förrgår (Tisdag) va jag och Johan in till Öb i Falun och kikade på lite allt möjligt. Jag hittade en hel del fina saker där som jag skulle vilja ha..va in å köpte två jätte fina saker igår och överraskade Johan med. Det va 1 gräsklippare och 1 spade. Visserligen va det ingen större gräsklippare, men den duger att klippa gräs med än så länge. Klippte gräset här hemma igår...det tog ett par timmar, det va en ganska liten uppsamlare..så fick springa å tömma den hela tiden..men men det funkade att klippa iaf. Det blev jätte mysigt. Det syns iaf att det är en tomt :) Innan jag började klippa så va det en djungel. :) haha


Vi va till Dalälven och fiskade i Tisdags också. JAG fick en liten abborre    som vi åt upp. God fisk det. Det nappade jätte bra där vi satt/stod..iaf för mig. hihi Synd bara att det va så mkt folk.


Imorgon är det midsommar och jag vet inte alls vad vi ska göra, kanske bara vara hemma och ta det lugnt och bara umgås med varandra och vovvarna..eller hitta på nåt..får se vad vi gör.


Vi va till Kupolen i Borlänge i måndags tror jag det va..det va jätte kul att springa runt där i affärer. Jag fick iaf min kära fågelbok som jag har velat haft väldigt länge. Det är fakta och bilder på fåglarna å sen kan man trycka på en knapp och höra hur de låter :) väldigt intressant och kul :) haha. Så köpte vi en Sverige-karta. :)

Köpte även lite blommor vid ica Maxi.


Hundarna verkar trivas väldigt bra här också, tror jag nästan ska vara ute med dom på tomten idag..bara sitta och titta på fåglarna och leka lite med hundarna, det är mysigt det med...Synd bara att Johan inte kan vara med..men men det blir ju fler ggr.


Funderar nästan på att göra lite roliga saker på tomten idag...får se vad det blir för väder, just nu är det mulet och tråkigt ser nästan ut som att det ska bli regn.


Mamma pratade om att komma hit med lite blommor idag..får se hur det blir.


Funderar nästan på att sätta på en film senare idag..om jag hinner innan Johan kommer hem..kan ju vara skönt att vara inne och se på film också...Vi får se vad som händer.


Nu ska jag vila lite innan jag sätter fart.

Hade bäst alla ni som läser min blogg.


Jag älskar min Johan!!   






Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards